Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:27 pm

Tradicionalna Biciklijada Rotary cluba Hvar ove subote u Jelsi

Piše P. I.

U Jelsi na Hvaru u subotu se, s početkom u 11 sati, održava tradicionalna Biciklijada Rotary cluba Hvar. Biciklijada nema natjecateljski karakter, a vozi se od Jelse preko Vrbanja i Vrboske pa opet do Jelse.

Od 11 sati do podne će na trasi biciklijade biti ograničen prolaz vozila, a sudionike na cilju očekuje domjenak i bogata lutrija na kojoj je glavna nagrada vrhunski bicikl u vrijednosti 700 €. U igri ‘Tko sporije’ sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola, a pobjednik utrke za svoj razred dobiva od Rotary cluba Hvar iznos od cca 400 € za njegov razred – jednodnevni izlet.

Osim te nagrade, Rotary club Hvar dodijelit će učenicima i studentima s otoka Hvara stipendije, ovisno o čistom prihodu s biciklijade. U protekloj godini dodijeljeno je 7 stipendija po 11.000 kn za 10 mjeseci trajanja škole/fakulteta, sveukupno 77.000 kn (10.200 €).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)