Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:56 pm

Slaven Belupo porazio Varaždin u atraktivnoj utakmici

Piše D. L.

U prvoj utakmici jedanaestog kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Varaždin 3:2.

Na samom početku utakmice domaćin je preuzeo inicijativu što ih je nagradilo pogotkom u 16. minuti. Antonio Bosec je ubacio, a Tomislav Štrkalj precizno glavom pogodio i donio svojoj momčadi vodstvo. 

Samo dvije minute kasnije Arber Hoxha se sjajno oslobodio kapetana gostujućeg sastava Igora Postonjskog i poentirao za povećanje domaće prednosti.

Nakon drugog pogotka uslijedila je potpuna promjena stanja na terenu. Varaždin je počeo dominirati i brzo se vratio u susret. Prvo je Jorgo Pellumbi poentirao u 31. minuti, a zatim i Agon Elezi u 38. za poravnanje rezultata.

Nakon predaha se igrala dosta izjednačena utakmica s prilikama na obje strane. 

U 68. minuti glavni sudac Jakov Titlić zasluženo je pokazao drugi žuti karton domaćem veznjaku Adrianu Liberu nakon prekršaja nad strijelcem trećeg pogotka na susretu Pellumbijem. 

Unatoč igraču manje, ‘Farmaceuti’ su obnovili svoju prednost preciznim udarcem Štrkalja u 82. minuti susreta. 27-godišnjem napadaču iz Zagreba ovo su prvi golovi u dresu Slaven Belupa.

Momčad Roya Ferenčine izborila je nova tri boda te se trenutno nalaze na osmom mjestu tablice. Varaždin je s osvojenih četrnaest bodova peti u ukupnom poretku. 

Slaven Belupo u sljedećem kolu gostuje kod Rudeša, dok Varaždin dočekuje Lokomotivu.

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)