Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:23 am

ZBOG VELIKOG INTERESA DVIJE IZVEDBE Hit komedija ‘Udavače’ ponovno u Splitu

Piše P. R.

U petak, 6. listopada, u Split stiže višestruko nagrađivana hit predstava ‘Udavače’ koja je već jednom rasprodala Loru do posljednjeg mjesta. Predstavu koja dvije godine puni kazališne dvorane diljem Hrvatske, a nedavno je doživjela svoju jubilarnu 50. izvedbu, režirao je iskusni Mario Kovač, a sjajno uigranu glumačku ekipu koja tijekom predstave utjelovljuje cijelu galeriju živopisnih likova u najrazličitijim, humorom obojenim situacijama predvode Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš.

‘Udavače’ su dosad više puta ovjenčane važnim priznanjima struke, između ostalog Nagradom publike na Festivalu smijeha u Varaždinu, kao i Nagradom za najbolju glumačku žensku izvedbu na etabliranim kazališnom festivalu Glumište pod Murvom u Skradinu.

– Hit teatar svoje recentne predstave godinama igra u splitskoj Lori, bez iznimke. Ponosni smo na tako lijep odaziv koji je s vremenom sve veći. Splitska publika je vrlo iskrena i dobro poznaje kazališnu umjetnost, pa je nama izvođačima svakako izazov. Pored nezaobilaznih gradskih kazališta, cijeli niz  kazališnih skupina redovito gostuje u Lori, pa je samim time i naš ponos veći. I ovaj ćemo put dati sve od sebe da to bude i ostane večer za pamćenje –  izjavila je umjetnička voditeljica Hit teatra Matea Elezović Brdar. 

Zbog velikog zanimanja publika će ovu komediju o bračnim zavrzlamama i nesvakidašnjim svadbama imati priliku pogledati u dva termina (18.30 i 20.30 sati), a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima i putem linka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)