Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:40 pm

DVA SVIJETA Armada ponovno pokazuje koliko mrzi Livaju, a Hajdukovi navijači kako se voli svoj klub

Piše N.M.

Hajduk i Rijeka na Rujevici u subotu igraju Jadranski derbi, a pred utakmicu prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na ljestvici ponovno je glavna meta domaćih navijača – Marko LivajaU opticaju su se, naime, pojavile naljepnice s porukom ‘Umri Livaja’ uz grb Armade. 

Hajdukovu kapetanu su već namijenili pjesmu takvog sadržaja, a u lipnju je na reprezentativnom okupljanju u Rijeci doživio neugodnost. Nakon što su ga vrijeđali na treningu, napustio je reprezentaciju. Izbornik Zlatko Dalić ga je, pak, ‘poštedio’ iduće utakmicu na Rujevici s Latvijom zbog straha od eventualnog incidenta.

Dok se Riječani bave Livajom, Hajdukovi navijači dočekuju derbi u totalno drugoj atmosferi: probili su magični broj od 100 tisuća članova i ne namjeravaju stati. U ovom trenutku je članarinu za ovu godinu potvrdilo preko 101.700 navijača, što Hajduk plasira među top 10 najpopularnijih klubova u Europi, po kriteriju članstva.

Ovaj uspjeh obilježili su spektakularnim bakljadama u nekoliko gradova, najvećom u centru Splita gdje su užgali tisuću baklji, kao i koreografijom preko sjeverne i istočne tribine tijekom utakmice s Dinamom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)