Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:11 pm

VIDEO: Kreće 19. izdanje turnira Prvi koraci, u konkurenciji su Hajduk, Dinamo, Roma, te brojne druge jake škole iz Hrvatske i inozemstva

Piše B. D.

Sutra kreće 19. izdanje međunarodnog nogometnog turnira ‘Prvi koraci’, na kojemu se natječe šest muških i jedna ženska kategorija. Uzrasti su od 2011. do 2016. godišta, a igrat će se na terenima u Trogiru, Kaštel Starom, Vranjicu, Klisu, Dugopolju, te na tri lokacije u Splitu, a to su Park mladeži, teren Dalmatinca i igrališta na FESB-u.

Očekuje se više od 2.500 djece, a zanimljiv podatak je iznesen u videoprilogu: turnir je, naime, krenuo prije 19 godina s dvije grupe po četiri momčadi, da bi danas došli do 142 momčadi u natjecanju.

Ove godine uz najjače hrvatske momčadi, Hajduk, Dinamo, Osijek, Istru…, igra talijanski velikan Roma, a tu su još klubovi iz brojnih drugih zemalja, poput Mađarske, Bugarske, Rumunjske, Moldavije, Malte, te, naravno, još brojne škole nogometa s područja Lijepe naše. 

U videoprilogu pogledajte kako su turnir najavili predsjednik NK Adriatica Franko Bogdan i direktor turnira Danijel Durdov.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)