Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
5:55 pm

Tvrtka Anthonyja Ninčevića 4,2 milijuna investirala u zemljište za gradnju 350 stanova

Piše N.M.

Green tech group d.o.o. Anthonyja Ninčevića iz Zadra uplatio je kupovninu od 4,2 milijuna eura za zemljište tvrtke Horizont projekt u stečaju, čime je postao vlasnik oko 25.500 metara četvornih zemljišta na zadarskom Vidikovcu, namijenjenog za gradnju 350 stanova, javlja 057 Info.

Netočno smo objavili u prethodnom tekstu da tvrtka nije uspjela u zadanom roku uplatila traženi iznos, budući da je od suda tražila produženje roka od 30 dana.

Naime tvrtka Anthonyja Ninčevića je u zakonski predviđenom roku od pravomoćnosti rješenja o najboljoj ponudi, u cijelosti izvršila uplatu, te je time zemljište prešlo u vlasništvo Green tech group.

Elaboratom iz 2019. godine vrijednost zemljišta procijenjena je na 2,25 milijuna eura. Na Fininoj dražbi sudjelovali su Belafuza projekt i Green tech group, a potonja tvrtka u vlasništvu zadarskog poduzetnika Anthonyja Ninčevića na kraju je izlicitirala višu ponudu od 4,2 milijuna eura.

Prema urbanističkim planovima uređenja, kojeg je ranije izradio Konus, na ovom području moguća je stambena gradnja srednje gustoće, odnosno 350 stanova. U neposrednoj blizini planiran je sportski centar Barutana, što će zasigurno doprinijeti atraktivnosti lokacije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)