Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:01 pm

Petra Dragojevića u novom spotu glumi njegov najstariji sin

Piše N.M.

‘Spavam sam’ naziv je nove pjesme Petra Dragojevića koju je za njega napisao Alen Nižetić, a koja neodoljivo podsjeća na Petrov najveći hit ‘Otvoren prozor’. 

‘Pa je, to je moj đir, taj talijanski pop, ja to volim. Alen stvarno vrhunski piše, pogodio me skroz. To je točno što treba i točno se radi iz srca i gušt mi je pivat te pisme’, kazao je pjevač za In Magazin.

A Petra iz mladih dana u videospotu redatelja Slavena Jurića glumi pjevačev najstariji sin, 15-godišnji David, kojem je nedavno pripala i glavna uloga u filmu ‘Arka’.

‘Čim mi je rekao da ću glumiti mlađeg njega još mi je bio bolji osjećaj’, izjavio je David.

Na pitanje novinara Gordana Vasilja kako je nositi slavno prezime Dragojević, talentirani David, kojem je najveća želja upisati Glumačku akademiju je odgovorio:

‘Profesor iz geografije je rekao da je tatin fan, meni se to svidjelo i nagovorio sam tatu da potpiše cd i onda sam mu ga donio i svidjelo mu se. Rekao je da sam mu popravio dan’.

A dinastija Dragojević ne mora strahovati za glazbenu budućnost. Petrova osmogodišnja mezimica Debora kreće očevim stopama.

‘Sad će snimiti pismu, ići će vjerojatno na Splitski dječji festival sljedeće godine, mislim da će to biti super za nju. I pleše u mažoretkinjama, ima brojne nagrade, zlatne medalje, a ide sad i u Glazbenu školu, tako da se sve povezalo’, rekao je Petar.

Sa suprugom Andreom, koju je upoznao na tomboli u jednom kafiću, popularni Splićanin nedavno je proslavio 17-u godišnjicu braka.

‘Djeca rastu, zadovoljni smo, sretni smo. Išli smo malo u Italiju, malo na koncert meni najdražeg Erosa Ramazzottija u Puli, čisto da se opustimo, da guštamo po Istri’, kazao je.

A veliku ulogu na njihovoj svadbi imao je Petrov stric, neponovljivi Oliver.

‘On je piva prvu pismu i drugu. A kasnije je opet piva cilu večer ha ha ha. Kasnije je piva od 1 do ujutro. Mi smo išli ća, a on je još svira. On nama govori ‘laku noć’, on još svira i piva, to je bilo savršeno’, izjavio je pjevač.

Do Petrove 3. godine Oliverova i njegova obitelj živjeli su u zajedničkoj kući i do danas su ostali jako povezani.

‘Čak od njegovog najstarijeg sina Dina blizanci idu s mojim sinom u razred. To je ludilo, Dragojevići svugdje. A mi smo u super odnosima, od malih nogu smo odlični. Mi smo doslovno tako i nastavili živjeti, kao da smo svi zajedno. Ja odem u Velu Luku kod njih, uopće ne idem kod sebe nego u njih stojim kad sam tamo i onda smo stalno zajedno’, ispričao je Petar.

A tri kantuna pjevačeve kuće drži njegova lijepa supruga, koja je, uz brigu o petero djece, uspjela i diplomirati na studiju predškolskog odgoja.

‘Sve u roku. Diplomirala je s odličnim. To je nevjerojatno, ja sam nju pitao pa kad ti učiš. Ja nisam znao ni kad ona uči ni što uči. Ona to negdje između redaka uspije i sve je položila bez problema’.

I Petrov primjer potvrđuje da iza svakog uspješnog muškarca stoji prava žena. Upravo ona će mu biti desna ruka u pripremi njegova velikog koncerta sljedeće godine u Zagrebu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)