Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:55 am

Netflix će uskoro podići cijene pretplate?

Piše P. I.

Sve poskupljuje, a navodno se i Netflix sprema ponovno podići cijene svoje pretplate. Prema izvješću The Wall Street Journala, streaming div čeka završetak štrajka holivudskih scenarista i glumaca i u narednim mjesecima namjerava povećati cijene pretplate.

To će se za početak, pišu američki mediji, dogoditi u SAD-u i Kanadi, iako još nije točno potvrđeno kada. 

Netflix je prošle godine na nekim tržištima povećao cijene pretplate te one sada, primjerice u SAD-u, iznose 6.99$ za plan s oglasima, 15.49$ za plan bez oglasa i 19.99$ za premium uslugu. Nakon ukidanja opcije dijeljenja lozinki korisnici koji žele dijeliti svoj račun s nekim izvan kućanstva moraju platiti dodatnih 8 dolara mjesečno.

U Hrvatskoj je Netflix snizio cijene svojih paketa pa oni, umjesto 7.99, 9.99 i 11.99, od veljače ove godine koštaju 4.99, 7.99 i 9.99 eura mjesečno, javlja Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)