Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:05 pm

TRAGEDIJA U ITALIJI Bus sletio s nadvožnjaka i zapalio se, najmanje 20 mrtvih

Piše M.K.

Najmanje 20 ljudi poginulo je u utorak nakon što se autobus srušio s nadvožnjaka u blizini Venecije u sjevernoj Italiji, citirao je gradonačelnika grada talijanski list la Repubblica.

Autobus je izletio s ceste i pao blizu željezničkih pruga u okrugu Mestre, koji je mostom povezan s Venecijom, izvijestile su talijanske novinske agencije i televizija, no uzrok nesreće još nije jasan, prenosi Reuters.

‘To je apokaliptična scena. Ostao sam bez riječi’, objavio je gradonačelnik Luigi Brugnaro na X, prije poznatom kao Twitter.

Sky Italia je izvijestio da je 18 tijela do sada izvučeno iz olupine nakon što se autobus zapalio, a mnogi su ozlijeđeni.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)