Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:45 am

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Ivan Bebek u VAR sobi tri dana za redom!

Piše D. F.

Pred Ivanom Bebekom je vrlo izazovan tjedan. Riječki arbitar tri dana za redom bit će u VAR sobi na utakmicama Lige prvaka i Europske lige. 

Danas će Bebek biti u Berlinu, na utakmici Lige prvaka između Union Berlina i Brage. Glavni sudac je Srđan Jovanović iz Srbije, a VAR sudac je Bebek, a asistirat će mu Englez Stuart Attwell.  

U srijedu Bebek odlazi u Belgiju, također na susret lige prvaka između Antwerpa i Šahtara. Glavni sudac tog susreta je Slovenac Rade Obrenovič. U Belgiji će Bebek biti AVAR, dok je VAR sudac Nejc Katazović iz Slovenije. 

U četvrtak će Bebek biti u Rimu gdje će se sastati Roma i Servette u sklopu Europske lige. Bebek će na tom susretu biti VAR, asistirat će mu Španjolac Martinez Munuera, dok će glavna sudačka četvorka biti također iz Hrvatske. Glavni sudac je Igor Pajač, asistirat će mu Ivan Mihalj i Vedran Đurak, a četvrti sudac je Patrik Kolarić

Podsjetimo, Bebek se krajem prošle sezone oprostio od uloge glavnog suca te se specijalizirao za VAR. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)