Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:28 pm

Muž Eciji Belošević posvetio dirljivu objavu, javila mu se i punica

Piše A.P.

Goran Belošević svojoj supruzi Eciji Ivušić čestitao je rođendan na Instagramu. Posvetio joj je dirljivu objavu uz nekoliko zajedničkih fotografija.

Zaintrigirao je domaću javnost skupocjenim rođendanskim poklonom novopečenoj supruzi.

– Najbolja ženica na cijelome svijetu danas slavi svoj ročkas. Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu. Volim te i jedva čekam svaki sljedeći dan s tobom – napisao je Goran, inače bubnjar grupe Pravila igre.

U komentarima mu se javila i njegova punica, Ecijina majka koja je kćeri čestitala rođendan uz fotografiju iz djetinjstva.

– Dragi zete, sve si tako lijepo i iskreno rekao o Eciji, najjačoj i najkarizmatičnijoj ženi koju poznajem i divim joj se cijeli život od kad se rodila. Sretan ti rođendan Ecija, moja lipa kćeri i sretno i dalje sa svim izazovima koji su pred tobom. Ne sumnjam da ćeš ih sve svladati snagom, borbenošću i ljubavi koju imaš u sebi od rođenja – napisala je Melita.

Par se vjenčao prošle godine na otoku Vrniku, a sad očekuju prvo dijete. Uskoro im stiže sin. Goran je prošle godine Eciju iznenadio skupocjenim automobilom za rođendanski poklon, a ove godine nije otkrio čime je iznenadio svoju voljenu.

View this post on Instagram

A post shared by Goran Belošević (@goran.belosevic)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)