Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:47 am

OKO SOKOLOVO: Stvarno možemo biti zadovoljni Pajačem, ulazak u utakmicu mu je bio impresivan!

Piše N.M.

‘Oko sokolovo’ Mario Strahonja je ovako u emisiji Stadion prokomentirao suđenje Igora Pajača:

– Visoka četvorka, stvarno možemo biti zadovoljni, izuzetno miran, siguran i staložen. Ulazak u utakmicu impresivan, s obzirom na dvije incidentne situacije na obje strane. Možda oko 35. minute jedan krivi aut, ali je opet kvalitetno izmenadžerirao ispred klupa, treneri su ga uvažavali. Moramo biti zadovoljni suđenjem, nije bila jednostavna ni lagana utakmica, kao što nije nijedan derbi. Bio je pokretljiv, na mjestu, možemo razgovarati o prekršaju-dva, u ovakvom intenzitetu mora biti propusta, ali kontrola utakmice, odluka prekršaja, incidentne situacije u kaznenom i povjerenje, trebamo mu dati za pravo. 

Potom je analizirao 6. minutu, kada je Vidović pao pored Moufija, te konstatirao da nema kaznenog udarca i pohvalio suca da je to bila njegova samostalna odluka.

Još iz 8. minute, kada je lopta u ruku dirnula Bulata, Strahonja je rekao da se radi o potpornoj ruci, te da također nema najstrože kazne.

– Vrlo dobra odluka, govor tijela fenomenalan. Obje situacije vrlo dobro procijenjene.

Strahonja je, dakjle, višpe nego zadovoljan, za razliku od brojnih navijača Hajduka, koji su još jednom otišli razočarani zbog neujednačenog kriterija, a što je ustvrdio i naš komentator Goran Tenžera .

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)