Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:14 pm

LJEPOTE ZADRA Rapisan fotografski natječaj ‘Skriveni kutak moga grada’

Piše A. A.

Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar raspisala je fotografski natječaj ‘Skriveni kutak moga grada’. Priredila ga je povodom Dana grada Zadra 2023. 

‘Tema su natječaja skriveni detalji Zadra za koje smatrate da su neprimijećena ljepota grada. Pozivamo vas da nam pokažete Zadar kakvim ga vi vidite, obratite pažnju na sitnice koje vas okružuju,  fotografirajte ih i pošaljite nama da ih pokažemo na izložbi. Uz svaku poslanu fotografiju opišite koji se dio Zadra nalazi na njoj i što predstavlja za vas i zajednicu’, poručili su iz organizacije. 

Prijaviti se mogu sve osobe bez dobne granice. Prijave traju do 30. listopada 2023. 

Fotografije mogu biti snimane fotoaparatom i/ili pametnim telefonima. Veličina mora biti najmanje 300 dpi, u JPG (JPEG) formatu. 

Svaka osoba može sudjelovati s maksimalno tri fotografije. Uz svaku je potrebno kratko pojašnjenje što prikazuje. 

Šalju se putem Wetransfera ili na e-mail adresu pedagog@nmz.hr. Nužno je navesti i ime i prezime, dob sudionika, naziv fotografije te kontakt. 

Pristigle fotografije izložit će se u Edukativnoj dvorani Kneževe palače. Izložba će biti otvorena 6. studenog, a moći će se pogledati do 24. studenog 2023. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)