Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:30 pm

25. MARJANSKI ĐIR Spektakularna triatlonska manifestacija u srcu Splita

Piše M.K.

Triatlon klub Split s ponosom najavljuje održavanje najnovijeg izdanja Marjanskog đira, jedinstvene utrke olimpijskog triatlona koja svake godine okuplja brojne domaće i međunarodne sudionike.

‘Ova izuzetna utrka kombinira jedinstveno plivanje u moru ispred Matejuške, dinamičan biciklizam prekrasnim vizurama Marjana i trčanje oko povijesne jezgre grada Splita s ciljem na Peristilu, pružajući sudionicima nezaboravno iskustvo. Naša želja je kroz ovu manifestaciju promovirati ljepote Splita, njegovu kulturu i povijest, te spojiti sport, zajedništvo i zabavu u jedinstveni događaj’, poručuju iz kluba.

O Marjanskom điru

Marjanski đir je postao prepoznatljiv sportski događaj koji svake godine raste ne samo po broju sudionika već i po značaju za lokalnu zajednicu. Utrka pruža priliku svima da uživaju u sportskom duhu, ali i da se upoznaju s prirodnim i kulturnim bogatstvima Splita.

Detalji o događanju

Datum održavanja: 8. listopada 2023.

Trajanje: od 8:00 do 16:00

Rute: Detalji o rutama, dužinama i kategorijama mogu se pronaći na poveznici.

Obavijest o zatvaranju cesta

Biciklistički dio utrke se vozi od Matejuške do rotora na Benama.

Sljedeće ulice će biti zatvorene za promet u navedenom vremenu:

– Trumbićeva obala ( jedan kolnički trak, do skretanja u Brajevićev prilaz, zatvorena u period od 08.05 do 08.40 te od 10.40 do 12.40),

– Obala kneza Branimira (zatvorena u periodu od 08.05 do 08.40 te od 10.40 do 12.40),

– Šetalište Ivana Meštrovića ( zatvorena u periodu od 08.05 do 08.40 te od 10.40 do 12.40),

– Šetalište Marina Tartaglie (zatvorena u periodu od 08.05 do 08.40 te od 10.40 do 12.40).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)