Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:20 am

UŽIVO (18.00) Na Poljud stiže Dinamo, priprema li Leko jedno iznenađenje?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je najveći hrvatski derbi. Danas (18 sati) na Poljud stiže aktualni prvak Dinamo. Hajduk je trenutno vodeća momčad lige s 18 bodova, dok ‘modri’ imaju 16 uz utakmicu manje. Dva najveća rivala ove sezone sastali su se dva puta. U prvom susretu nove sezone Dinamo je u ogledu superkupa slavio s 1:0 golom Martina Baturine, a tjedan dana kasnije Hajduk je u prvom kolu HNL-a bio bolji s 2:1 golovima Marka Livaje i Rokasa Pukštasa. U odnosu na te dvoboje na klupi Dinama je novo ime. Igora Bišćana zamijenio je Sergej Jakirović

Ivan Leko i Jakirović sastali su se tri puta, a Jakirović je s Rijekom dva puta bio bolji, dok je ove sezone u drugom kolu Leko na Poljudu stigao do prve pobjede protiv ‘Jakira’. 

Hajdukov trener već je navikao da nema Rokasa Pukštasa, a za današnji ogled u prvi sastav se vraća Zvonimir Šarlija koji je susret s Lokomotivom propustio zbog tri žuta kartona. Od prve minute očekuje se i nastup Mihaela Žapera, dok je najveća dilema na krilnoj poziciji. Na jednoj strani bit će Emir Sahiti, dok bi na drugoj svoje mjesto mogao zauzeti Aleksandar Trajkovski. Makedonski internacionalac daleko je od idealne forme, no Leko je već ranije dokazao da je trener koji voli riskirati te ne bi bilo iznenađenje da od prve minute u vatru gurne posljednju akviziciju ‘bijelih’. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Uremović, Šarlija, Melnjak, Žaper, Sigur, Krovinović, Sahiti, Trajkovski, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom prijenosu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)