Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:39 pm

VELIKA OBOŽAVATELJICA Omišanka istetovirala note Severininog hita ‘Dalmatinka’

Iris Kovačić, 17-godišnjakinja iz Omiša, na audiciju je došla u pratnji svoje majke.  Posebno ju je veselio susret sa Severinom jer je njezina velika obožavateljica. 

– Seve je Seve. Seve je moja prija. To će biti top. Jako se veselim Severini jer je ona moj idol otkad sam dijete bila i imale smo nekoliko zajedničkih susreta. Velika neostvarena želja mi je duet sa Severinom. Ja se nadam, ako Bog da će se i to ostvariti – ispričala je Iris. 

– Ja Iris jako dugo poznajem – otkrila je Severina ostalim članovima žirija kada je kandidatkinja stigla na pozornicu. 

Nika je pitala kandidatkinju čime se bavi. 

– Treniram tri sporta. Džudo, kickboxing i nogomet – odgovorila je. Nika je primijetila Irisinu tetovažu na ruci, a ona je rekla da ima još jednu na nozi – note od Severininog hita ‘Dalmatinka’. To je raznježilo Severinu. 

Iris je odlučila izvesti Severinin hit ‘Tvoja prva djevojka’.

– Kad to kompariramo s drugim kandidatima koji su već prošli, onda to nije ta razina. To nije dovoljno da bih ti dao prolaznu ocjenu – komentirao je Tonči Huljić, a složili su se svi osim Severine koja joj je jedina dala prolaz.

– Severinino ‘da’ je za mene velika sreća – zaključila je Omišanka koja je rekla da će poraditi na svom pjevanju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)