Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:32 pm

Prateća pjevačica Željka Bebeka prijavila se u Superstar, ali nije prošla

Sara Spinčić iz Zagreba pjeva prateće vokale Željku Bebeku  te sinkronizira crtiće, a večeras su je gledatelji RTL televizije upoznali na audiciji showa ‘Superstar’. 

Ova mlada mama ljubav prema glazbi prenijela je i na svog dvogodišnjeg sina, a uz podršku obitelji pred žirijem je odlučila pjevati Beyonce ‘If I Were a Boy’.

– Ako se kolege slažu, volio bih poslušati i domaću pjesmu – rekao je Filip Miletić nakon prve izvedbe.

Sara je otpjevala i Gibonnijev hit ‘Ako me nosiš na duši’.

– Ovdje se radi o prokletstvu pratećeg vokala, svaki teži tome da jednom bude glavni, a nedostaje ta doza sugestivnosti. Kada treba izaći u prvi plan, nastane kratki spoj. Ima elemenata, no pokušavam tvoj vokal smjestiti u neku pjesmu, ne znam koliko to može doprijeti do ljudi – komentirao je Tonči Huljić nakon Sarine izvedbe druge pjesme. 

Nakon dva ‘ne’ od Tončija i Filipa te dva ‘da’ od Severine i Nike Turković, Sara nije prošla u daljnje natjecanje.

View this post on Instagram

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)