Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:42 pm

FOTO Legendarni DJ Pero FullHouse nastupio u Revelinu povodom 30 godina karijere

Piše N.M.

Legenda domaće elektroničke scene, Pero FullHouse, jučer je u Revelinu obilježio kraj ljetne slavljeničke turneje povodom trideset godina karijere. Poznati DJ značajno je utjecao na razvoj domaće i regionalne scene pokretanjem Omega Ritma 1997. godine, organizacijom događaja u Dalmaciji u kultnoj Aurori, pokretanjem prvog hrvatskog časopisa o elektroničkoj glazbi Techno.hr te prve hrvatske techno etikete Omega Ritam Records i podetikete AlfaRitam Records. 

Organizator je dvaju poznatih domaćih festivala Evolution Funk i Moondance te je prvi doveo neke od najpoznatijih svjetskih DJ-eva u Hrvatsku, poput Carla Coxa, Laurenta Garniera, Staceyja Pullena i mnogih drugih. 

Dubrovačku publiku oduševio je svojim jedinstvenim setom te u stilu proslavio jubilarnu obljetnicu. Kako je bilo na sinoćnjem nastupu u Revelinu, pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)