Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:50 pm

ŽELJKO SOPIĆ: Znam da pola Rijeke živi za utakmicu s Hajdukom, ali ja nisam taj!

Piše N.M.

Rijeka u nedjelju u Kranjčevićevoj ulici igra protiv Rudeša. Uoči ogleda sa zagrebačkim klubom trener Rijeke Željko Sopić bio je zanimljiv, kao i inače.

– Utakmica protiv Rudeša za mene je posebna budući da je to kvart u kojem sam odrastao. Tamo sam napravio i prve ozbiljnije trenerske korake, dvije i pol godine bio trener i mogu reći da prikazane igre Rudeša ne odgovaraju broju od samo jednog osvojenog boda – rekao je Sopić, a potom se dotakao nadolazeće utakmice s Hajdukom.

– Znam da nas svi protiv Rudeša vide kao favorite. Upišeš tri boda i gotovo, zašto uopće idemo u Zagreb. Znam da pola Rijeke živi za utakmicu s Hajdukom, ali ponavljam, ja nisam taj i mene to sada najmanje zanima. Tko se neće držati plana možda će opet izaći iz igre u 20. minuti. Te unaprijed odigrane utakmice i pobjede su najgore u životu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)