Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

KAŠTELA: U ponedjeljak započinju radovi na oborinskoj odvodnji u ulici Vele Meje

Piše N.M.

Iz Grada Kaštela obavještavaju da će u ponedjeljak, 2. listopada započeti radovi na oborinskoj odvodnji u ulici Vele Meje. 

‘Radovi će se vršiti iz smjera sjevera prema jugu. Na snagu će stupiti privremena regulacija prometa kao što je predviđeno projektom. Planirani rok izvođenja radova u ovoj fazi je otprilike 2 mjeseca.

Za vrijeme radova ulica će biti zatvorena za sva vozila zbog potreba gradilišta. 

Svjesni da zbog određenih okolnosti (pražnjenje septičkih jama i punjenja vodosprema vodom) treba osigurati u određenim trenutcima prolazak cisterni, ovim putem apeliramo sve sustanare da nas obavijeste barem dva dana ranije kako bismo osigurali da rovovi budu zatrpani i zaštićeni zbog prolaska istih. 

Također svim sustanarima koji nisu u mogućnosti svojim autima u određenim trenutcima pristupiti svojim kućama, bit će osigurano parkiralište na dnu ulice s istočne strane na zemljanoj površini’, stoji u priopćenju izvođeča radova kojeg prenosi Grad.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)