Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:25 pm

SINJ Promocija knjige brigadira Ante Čokolića ’23_Ni ovo nije bija moj dan’

Piše M.K.

Promocija knjige ’23_Ni ovo nije bija moj dan’ brigadira Hrvatske vojske i veterana 4. gardijske brigade Ante Čokolića održat će se u petak, 29. rujna, 2023. godine u 19 sati u dvorani Alkarskih dvora u Sinju.

‘Poslušajte svjedočanstvo o stvaranju Republike Hrvatske na prvoj crti bojišnice. Brigadir Čokolić svoja sjećanja na dane ponosa i slave prezentira na vrlo zanimljiv i osebujan način.

U knjizi se isprepliću teški trenuci stradavanja sa šaljivim anegdotama, zbog čega je zanimljiva i pristupačna svim generacijama. Knjiga je posvećena njegovoj braći po oružju, s kojima je dijelio konzervu na pola, dijelio sve teške, ali i lijepe trenutke, dijelio dane ponosa i slave.

Knjiga će biti dostupna za kupnju, a dio sredstava od prodaje namijenjen je u humanitarnu svrhu, pomaganje obiteljima poginulih branitelja.

Vrlo vrijedno djelo brigadira Ante Čokolića ’23_Ni ovo nije bija moj dan’ već je promovirano u nekoliko mjesta diljem Hrvatske’, poručio je gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)