Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:47 am

Marijan Budimir iznenadio potezom nakon prvog poraza na klupi Širokog Brijega

Piše D. F.

Marijan Budimir doživio je prvi poraz na klupi Širokog Brijega. U zaostalom susretu prvog kola Premijer lige BIH, Široki je na Pecari poražen od Borca iz Banja Luke (0:2). 

Nakon utakmice Budimir je odmah otišao u svlačionicu, nije bio raspoložen dati izjavu za TV, ali je komentar utakmice ipak morao dati na službenoj press konferenciji.

– Čestitam Borcu na pobjedi. To je ekipa koja zna igrati na rezultat. Nas je koštao jako loš ulazak u utakmicu. U prvih 10 minuta primili smo dva gola, jedan iz prekida, drugi iz greške. Gubili smo dosta duela prvih 20-ak minuta. Pokušali smo drugo poluvrijeme s izmjenama igrača i formacije. Uzeli smo posjed, loptu, pokušavali, dolazili do nekih prilika i poluprilika, ali nismo imali dovoljno inspiracije da budemo efikasni. Morao je doći i taj dan da izgubimo. Imamo zgusnut raspored, treba se dobro odmoriti, čeka nas teška utakmica u gostima sa Željezničarom – rekao je Budimir. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)