Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:38 pm

LEGENDARNOG NIJEMCA ODUŠEVIO BIVŠI HAJDUKOVAC: ‘Takvog napadača nisam vidio od Lewandowskog!’

Piše D. F.

Ivan Prtajin zabio je dva pogotka za Wehen u prvom kolu Njemačkog kupa protiv RB Leipziga (2:3). Bivši napadač Hajduka odigrao je odličnu utakmicu, a na poluvremenu je legendarni njemački veznjak Bastian Schweinsteiger rekao:

– Takvog napadača nisam vidio od Roberta Lewandowskog! – komentirao je Schweinsteiger, a pun dojmova dan nakon velike utakmice bio je i Prtajin.

– Iskreno, nisam došao još k sebi. Nisam puno spavao, jutros smo odradili trening. Sretan sam i zadovoljan što sam odigrao odličnu utakmicu, ali nažalost to nije bilo dovoljno. Stisnuli smo ih zadnjih deset minuta, imali smo dvije-tri lijepe šanse, njihov golman je sve obranio. Šteta što se tiče rezultata, ali sam prezadovoljan svojom igrom – rekao nam je Prtajin, a potom prokomentirao usporedbe s aktualnim napadačem Barcelone.

– Nevjerojatan je osjećaj. Teško je to opisati kakav je to ponos i zadovoljstvo. Treniraš, radiš, trudiš se i onda se to sve naplati. Bog ti vrati sve u životu. Jedna lijepa priča. Idemo dalje, čeka me još puno posla ove sezone, a onda ćemo razmišljati o nekim većim stvarima. 

Prtajin je oba pogotka postigao u nastavku utakmice, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka Schweinsteiger je došao do njega i čestitao mu. 

Prtajin ima 27 godina, a u Wehenu je od ljeta 2022. godine. Bio je jedan od najzaslužnijih što je klub iz Weisbadena prošle sezone izborio povratak u drugu ligu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)