Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:41 am

Svjetski stručnjaci za odabir filmskih lokacija posjetili Split

Piše N.M.

Predstavnici svjetske organizacije ‘location managera’, The Location Managers Guild International (LMGI), posjetili su nekoliko hrvatskih gradova među kojima i Split, gdje su razgledavali potencijalne lokacije za snimanje velikih filmskih i televizijskih projekata. 

Location manageri (upravitelji lokacija) i skauti važni su u članovi produkcije filma, televizije, reklama, glazbenih spotova i medijskog oglašavanja čiji je primarni zadatak pronaći lokacije koje najbolje odgovaraju zahtjevima producenata i redatelja.

Domaćin eminentnim svjetskim stručnjacima u obilasku potencijalnih lokacija za snimanje na području grada Splita bio je gradski Odsjek za kulturu. Cilj je daljnje pozicioniranje Splita kao atraktivne destinacije i u kontekstu filmske industrije, što sa sobom donosi pozitivne promotivne i gospodarske učinke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)