Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:22 am

SJEĆATE LI GA SE? Bio je velika nada Hajduka, a jučer je s petoligašem igrao protiv Rijeke!

Piše D. F.

Sjećate li se Marka Barišića? Ovaj danas 30-godišnjak bio je velika nada Hajduka. Igrao je u generaciji zajedno s Markom Livajom i obećavao je puno, no u karijeri je napravio jako malo. Uspoređivalo ga se s legendarnim brazilskim desnim bekom Dani Alvesom, ali Barišićeva karijera nije se ni blizu razvila s obzirom na nedvojbeni potencijal koji je imao. 

Barišić je iz Hajduka otišao u ljeto 2013. godine u RNK Splita, a igrao je i za Imotski, Primorac, Croatiju Zmijavci, bio je kratko u slovačkoj Banskoj Bystrici, zatim u Hrvatskom dragovoljcu, Valu te Jadranu iz Smokvice te Psunj Sokolu iz Okučana. 

Od ovog ljeta Barišić je u Libertasu iz Novske, klubu koji se natječe u 4. NL (peti rang natjecanja) središte Zagreb.

Libertas je u utorak u šesnaestini finala Hrvatskog kupa igrao protiv Rijeke (0:9), a cijeli susret odigrao je Barišić. Nekad velika nada, a danas čovjek koji igra nogomet iz hobija.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)