Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:05 pm

OLDTIMER SUSRET Okupljanje rijetkih vozila u subotu u Splitu

Piše M.K.

Klub klasičnih automobila Split organizira okupljanje oldtimera, značajan događaj vezan za očuvanje tehničke baštine u Dalmaciji. Održat će se u subotu, 30. rujna 2023. godine, od 9 sati na Gatu sv. Nikole pored Lučke kapetanije.

Klub klasičnih automobila Split (KKAS) je najstarija udruga ljubitelja klasičnih automobila u Splitu i Dalmaciji koja već 25 godina okuplja ljude koji dijele strast prema klasičnim automobilima te ih promovira, održava i obnavlja.

Povijesno prvo okupljanje oldtimera u Splitu održano je 11.10.1998. godine u organizaciji Kluba klasičnih automobila Split.

Klub klasičnih automobila Split povodom proslave 25 godina u subotu 30. rujna 2023.g. organizira ‘Splitski oldtimer susret’, a ovo su detalji programa:

– 9.00 Gat sv. Nikole u splitskoj luci: okupljanje i predstavljanje vozila

– 12.00 promotivna vožnja do Solina do preuređenog izletišta izvora rijeke Jadro

– 14.00 odlazak do tvornice čokolade Nadalina na prezentaciju i degustaciju čokolade

– 15.30 promotivna vožnja do Zvončaca u Splitu do restorana Velum gdje će biti organiziran ručak za sudionike susreta

Ovaj značajni događaj će okupiti vlasnike oldtimer vozila od Zadra preko Šibenika, Splita pa sve do Dubrovnika te Imotskog, Zagreba i susjedne BiH.

Biti će to prigoda u prekrasnom ambijentu Splita vidjeti veoma zanimljive modele oldtimer vozila kakve rijetko možemo sresti na jednom mjestu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)