Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:15 pm

FOTOGALERIJA Jadran pobijedio Crvenu zvezdu!

Vaterpolisti Jadrana pobjedom su otvorili novu sezonu Lige prvaka. Momčad Jure Marelje na Poljudu je s 16:13 svladala Crvenu zvezdu (4:4, 3:4, 4:3, 5:2). Aktualni prvak Hrvatske do pobjede je došao teže od očekivanog. Gosti iz Beograda bili su u vodstvu tri četvrtine, ali ni jednom više od jednog gola razlike. 

Dvije i pol minute do kraja treće četvrtine Zvezda je povela 11:9, a ključan trenutak dogodio se minutu i 44 sekunde prije kraja treće dionice. Mate Anić obranio je peterac Marku Radoviću. Tada je Jadran ‘prodisao’, dva pogotka zabio je Loren Fatović, zatim dva Jerko Marinić Kragić, a sve dvojbe oko pobjednika riješio je Konstantin Kharkov golom za 15:12 dvije minute i sedam sekundi prije kraja. 

U drugom susretu skupine C Ferencvaros je s 9:7 bio bolji od Jadrana iz Herceg Novog. U drugom kolu Jadran 7. listopada gostuje kod imenjaka u Herceg Novom. 

Jadran: Marcelić (3 obrane), Čagalj (1), Marinić Kragić (4), Biljaka, Butić (1), Pejković, Bukić, Kharkov (2), Đ. Radović (2), Vrlić (1), Fatović (3), Dužević (2), Anić (7 obrana).

Crvena zvezda: Mišović (4 obrane), Bursać (2), Gajić (1), Marković (1), Subotić (2), Vasić (3), Gogov (2), Basara (1), Vukičević, Seman, Milojević (1), M. Radović, Ivanović.

Igrač više: Jadran 9:12, Crvena zvezda 9:13

Peterci: Jadran 2:2, Crvena zvezda 3:4

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)