Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:46 pm

‘ALO, TO SAM JA’ Predstava splitskog GKL-a u režiji Ivana Plazibata

Piše N.M.

Predstava ‘Alo, to sam ja’ u režiji Ivana Plazibata ove subote, 30. rujna, igra u Gradskom kazalištu lutaka Split uoči odlaska u Čakovec na 26. Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ.

Radnja predstave odvija se na jednom igralištu na našoj planeti gdje su se Dunja i njena ekipa svakodnevno igrali, zabavljali i trenirali za štafetu. Nije se pitalo čija je vijača, čija je košarkaška lopta i tko je najbrži, a navijali su svi za jednog i jedan za sve. A onda, jednog dana, na igralište stiže novi učenik Aaron, a na nogama nosi, pazi sad, BAJA3000gklX tenisice! Dunjina ekipa odmah postaje Aaronova ekipa, zaslijepljena tim najbržim, najmoćnijim, najgenijalnijim top topova tenisicama. Dunja, želeći vratiti svoju ekipu i trčati s njima štafetu, napravi nešto što nikad nije mislila da je moguće. Zbog najmodernijih trenirki, najblještavijih ekrana i najkul igračaka, katkad nađemo neke prijatelje koji to nisu, a zaboravimo na svoje prijatelje koji to jesu.

Ansambl predstave ‘Alo, to sam ja’ govori o hrabrosti da pokažemo tko smo i otvorenosti da biramo nove prijatelje po onome što nose u sebi, a ne što nose na sebi.

U predstavi igraju Nika Petrović, Stipe Gugić, Milana Buzolić, Alin Antunović, Andrea Majica, Franjo Đaković, Justina Vojaković-Fingler i Sanja Vidan, a ista je prilagođena za uzrast 4+.

Uspješnost ove predstave dokazuju i tri nagrade na 16. Festivalu hrvatske drame za djecu Mali Marulić. Ivanu Plazibatu pripala je nagrada za najbolju režiju, Stipi Gugiću za najboljeg glumca, a ansamblu splitskog Gradskog kazališta lutaka nagrada za najbolji ansambl festivala.

Što sve ovu predstavu čini atraktivnom i poučnom za djecu, ali i odrasle, ne propustite saznati ovu subotu. Ulaznice se mogu rezervirati telefonom 021/395 968 ili putem mail-a prodaja@gkl-split.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)