Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:22 am

Aco Pejović priprema veliki koncert na splitskim Gripama

Piše N.M.

Aco Pejović u petak, 10. studenoga dolazi u veliku dvoranu Gripe u Splitu, a pripreme su u punom jeku.

Ovaj prvi veliki koncert u Splitu predstavlja poseban datum u njegovom životu. 

– Split je grad u kojem žive moji bliski prijatelji i zato ga doživljavam kao svoj. Uvijek sam dočekan s mnogo ljubavi i pažnje te iz Splita nikada nisam otišao razočaran. Naprotiv! Zato imam dodatnu tremu i odgovornost pred koncert jer želim da svatko, baš kao što je to bilo u Zagrebu, ode kući sretan, zadovoljan i pun lijepih emocija! Dodatno me usrećuje činjenica da je interes za koncert velik pa ne griješim kad kažem da smo Split i ja stari prijatelji. A pravi prijatelji se čuvaju za cijeli život – otkriva glazbenik. 

U organizaciji Lion Eventsa za samo mjesec i pol dana splitskim Gripama odzvanjat će brojni Acini hitovi poput ‘Da si tu’, ‘Ne pitaj’, ‘Seti me se’, ‘Opušteno’ i brojni drugi…, a svoje ulaznice za ovaj glazbeni spektakl možete nabaviti preko platforme adriaticket.com i na ostalim prodajnim mjestima.

Koncert u Splitu bit će početak njegove nove hrvatske turneje jer će već za samo Valentinovo iduće godine, u srijedu 14. veljače 2024. održati koncert u zagrebačkoj Areni.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)