Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:45 pm

POTPISAN SPORAZUM: Strani suci će i ove sezone suditi utakmice HNL-a!

Piše D. F.

Na sjednici izvršnog odbora UEFA-e u ciparskom Limassolu potpisana je suradnja HNS-a i Ciparskog nogometnog saveza.

U ime HNS-a suradnju su potpisali predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić te dopredsjednik HNS-a Slavko Prišćan.

– Kad sam osmislio ovu ideju o razmjeni sudaca, imao sam nadu da će to biti za dobrobit, prije svega, hrvatskog suđenja, a posljedično i hrvatskog nogometa. Činjenicu da je Uefa stala iza ovog projekta ove godine smatram velikim zamašnjakom za daljnji razvoj hrvatskog suđenja i sjajnu pozornicu za naše suce koji su sada u europskim utakmicama angažirani triput više nego prije. Zahvaljujem na velikoj podršci predsjedniku Marijanu Kustiću, dopredsjedniku Slavku Prišćanu, svim članovima Izvršnog odbora HNS-a i, naravno, Zvonimiru Bobanu bez kojeg ne bi bilo ovoga projekta – rekao je Bruno Marić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)