Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:04 am

VIDEO: Pogledajte trenutak kada je stigla nagrada za sav uložen trud

Piše B. D.

Može ga ići, može ne ići, ali jedno mu nikad ne možete osporiti – Emir Sahiti uvijek ide do kraja. Njegov trud, zalaganje, energija su neizmjerni, a valjda takve lopta na kraju i nagradi.

Pokušavao je Sahiti i protiv Lokomotive, trčao, razigravao, pucao, a onda u 76. minuti kao da ga je lopta nagradila. Napravio je dva koraka unatrag pa sa 20 metara tukao feniomenalno, neobranjivo za jako dobrog vratara Čavlinu. Uistinu vrijedi još jednom vidjeti video tog sjajnog pogotka koji je Hajduku donio sva tri boda.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)