Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:28 pm

Princ Harry više nema sobu u dvorcu Windsor. Mora najaviti svoj dolazak

Piše N.M.

Vojvoda od Sussexa doletio je u London početkom mjeseca i pitao može li odsjesti u dvorcu Windsor dok je njegov otac u dvorcu Balmoral.

Međutim, odbijen je jer nije moguće dobiti smještaj u tako kratkom roku. Vjeruje se da je princu Harryju s dvora poručeno da treba uložiti ‘službeni zahtjev’ kako bi vidio svog oca za vrijeme posjeta, javlja T-portal.

Prema Telegraphu, Harry će moći odsjedati u dvorcu Windsor, ali sam ako unaprijed ispuni određene uvjete. Također mu je ponuđeno da ostane u dvorcu Balmoral sa svojim ocem, ali je to odbio zbog previše obveza.

Bio je to prvi Harryjev posjet Ujedinjenom Kraljevstvu nakon što su on i supruga Meghan izbačeni iz Frogmore Cottagea, čime su na neki način postali beskućnici, barem što se tiče posjeda na britanskom tlu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)