Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:18 pm

HOĆE LI ZAOBIĆI SPLIT? Severina najavila petu turneju

Piše A.P.

Idućeg petka, 29. rujna, Severina nastupa u Osijeku u dvorani Gradski vrt. Jedna od naših najpopularnijih pjevačica u tom gradu nije nastupala punih 12 godina, a Slavoncima će predstaviti novi album ‘Sorry’ i otpjevati hitove s prethodnih albuma koje još nije imala prilike izvoditi pred tom publikom. 

Na svom Instagram profilu nabrojala je godine kada je pjevala pred Osječanima, a pitala ih je i koje bi pjesme voljeli slušati na njenom koncertu.

– Osijek je rasprodan, ali dobra je vijest da iduće godine idem na turneju – objavila je Seve.

Splitska pjevačica otkrila je tako kako se neizmjerno raduje petoj regionalnoj turneji na koju će krenuti po Arenama.

‘Presretni što sljedeće godine počinje nova turneja, ali i tužni jer je mi u Splitu vjerojatno nećemo moći slušati jer nemamo dvoranu iz svima poznatih razloga’, napisala je tužna obožavateljica, a bilo je još onih koji su Severinu pozvali da Split stavi na listu gradova u kojima će zapjevati iduće godine.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)