Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:59 pm

FOTOGALERIJA Više od 3000 sudionika na humanitarnoj manifestaciji Race for the Cure

Piše N.M.

Slika vrijedi više od tisuću riječi. Ovi foto zapisi s utrke, koje su napravili članovi Fotokluba Split, poslani su  na platformu Think pink Europe. Split je još jedanput pokazao da može još više i još bolje  kada je riječ o zajedništvu u poruci ljubavi i nade oboljelima.

Rivom je protrčalo i prošetalo više je 3000 sudionika a mnogi od njih su  u mislima i srcu bili sa svojim najmilijima koji su posustali u nekoj etapi života i svoju  trku nisu dovršili.

Nisu samo  tračali/ šetali pojedinci već i veliki broj timovi simpatičnih i inspirativnih imena primjerice: Dišpetiže, Rio trio, Pozitivno naporne, Mig Big, Run, Forrest, run sa znakovitom porukom iz filma Forrest Gump: ‘Neki ljudi ne vjeruju da su čuda moguća. E, pa moguća su…’.

Upravo ovo je misao s kojom se Županijska liga protiv raka, organizator Race for the Cure za Hrvatsku, zahvaljuje svima koji su sudjelovali u projektu od volontera, donatora, organa koji su nam dali sve dozvole, media koji su sve pratili, a najviše hvala vama  koji ste sudjelovali u trci/šetnji  i ženama lavicama koje nas poučavaju kako je moguće radovati se životu iz dana u dan.

Sredstva prikuplja registracijom bit će utrošena na preventive preglede žena mobilnim mamografski aparatom u dalmatinskim zaleđu u suradnji s NZJZ Andrija Štampar.

‘Vidimo se dogodine na šestom izdanju Race for the cure Think pink’, poručuju iz Županijske lige protiv raka Split.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)