Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:55 pm

FOTOGALERIJA Brojni Splićani se pridružili utrci Race for the Cure

Piše N.M.

Velikoj humanitarnoj akciji, utrci/šetnji Race for the Cure u Splitu se odazvalo više od 3.000 sudionika koji su došli iz cijele Hrvatske,

U manifestaciji uz Split sudjeluju i gradovi Gdansk, Napulj, Poznan. Ukupno će u ovom europskom projektu podrške ženama oboljelima od raka dojke sudjelovati više od 150.000 ljudi iz 48 gradova diljem Europe. Po završetku utrka, sve će biti posloženo u jedan zajednički video koji će obići svijet, a video iz Splita je prošlih godina bio najgledaniji na platformi Think pink Europe.

Program na Rivi je započeo jutros, nastupima dječjih plesnih klubova, pjevača i glumaca. Prije početka trke mali show priredilo je Ekološko društvo Picigin Bačvice, do je početak utrke obilježen nastupom Orkestra Hrvatske ratne mornarice i Splitskih mažoretkinja.

Program je predviđen do kasno u noć. 

Nakon utrke pustit će se bijele golubice u zrak kao znak ljubavi i mira i spomena na sve koji više nisu s nama. Vatromet će označiti nastavak programa i zabavnog koncerta na kojem će nastupiti Giuliano, Domenika, Tedi Spalato, Alen Nižetić, Petar Dragojević, Jole i Nataša Reić uz grupu Pink Panther koji će kao ‘kućni bend’ pratiti sve izvođače.

Djelić ozračja donosimo u fotogaleriji Nikole Brboleže.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)