Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:08 pm

Britanac se penjao adrenalinskom atrakcijom pa pao. Tijelo mu pronašli u jami, 90 metara ispod planine

Piše N.M.

Adrenalinska atrakcija u Austriji ovoga je puta završila tragično. Britanski turist sam se penjao po planini Dachstein pa pao s visine od oko 90 metara.

Ljestve namijenjene profesionalnim penjačima koriste i oni koji nisu iskusni penjači, a često i samo zbog dobre fotografije.

Takozvane ‘Stepenice u nebo’ nije uspio osvojiti 42-godišnji Britanac. Unatoč brzom dolasku helikoptera na mjesto nesreće, muškarac koji je pao sa stepenica nije preživio, piše The Sun, prenosi Danas.

Nije mu bilo pomoći. Tijelo su mu izvukli iz jame ispod ljestava, a policijski je glasnogovornik incident proglasio nesretnim slučajem.

Za željezni put, koji je Britanca koštao života, znaju mnogi. Na društvenim mrežama ima više od tri i pol tisuće označenih objava na toj lokaciji, a prije tri godine tamo je nastala fotografija sportaša kako balansira na ljestvama bez pojasa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)