Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:26 pm

VIDEO Juniori svladali Lokomotivu, nevrijeme prouzročilo privremeni prekid

Piše D. L.

U utakmici sedmog kola juniorske Prve nogometne lige Hajduk je na pomoćnom igralištu Poljuda slavio protiv Lokomotive 2:0. 

Jaka kiša natopila je teren već prije susreta i tako stvorila iznimno zahtjevne uvjete za normalnu utakmicu. Teški vremenski uvjeti prisilili su glavnog sudca Renata Lacića na privremeni prekid nakon samo trinaest minuta igre. Pauza je na kraju trajala oko pola sata, a u međuvremenu kiša je prestala padati te je teren doveden u stanje pogodno za nastavak utakmice.

Prva prilika u nastavku pripala je Hajduku. Duje Reić atraktivno se oslobodio svog čuvara i precizno zapucao, ali čuvar gostujuće mreže Ivan Pavela bio je na visini zadatka. 

U 43. minuti gosti su imali svoju najbolju šansu. Bartol Kardum izašao je sam pred Hajdukova vrata i silovito zapucao, a Davyd Fesyuk spretno spriječio njegov pokušaj. 

U 61. minuti Reić je ponovno izašao pred Pavelu, ali ovog puta gostujući vratar nije imao recept za zaustavljanje mladog veznjaka koji postiže pogodak za domaće vodstvo.

U 93. minuti Marin Ćalušić postigao je sjajni pogodak za potvrdu Hajdukove pobjede. 

Momčad Nikice Jelavića tako je na Poljudu pretrpjela prvi ovosezonski poraz, dok je novi trener hajdukovih juniora Zlatko Jerković upisao prvu pobjedu. 

Hajduk trenutno zauzima četvrtu poziciju u ukupnom poretku te za Dinamom, Lokomotivom i Osijekom zaostaje dva boda. 

U sljedećem kolu Hajduk gostuje kod Cibalije, dok Lokomotiva dočekuje Rudeš. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)