Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:49 am

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je sinoć bilo na Gripama

Piše P. I.

Nekoliko tisuća fanova u glas je na Gripama pjevalo hitove Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova. Publika je na koncert stizala iz cijele Dalmacije, a posebno oduševljenje izazvala je izvedba zajedničkog hita Voyagea i Nuccija – Gad, što ne čudi jer se pjesma već godinu dana nalazi na samom vrhu trendinga u regiji, a na YouTubeu ima 35 milijuna pregleda.

‘Presretna sam što sam ih imala priliku vidjeti i čuti uživo i to sve njih na jednom mjestu, ne zna se tko je bolji od njih, ovo mi je doživljaj za cili život’, poručila je Maja koja je u Split stigla u pratnji prijateljice iz Zadra.

Ni izvođači ne kriju zadovoljstvo.

‘Splitu smo obećali najbolju energiju do sada i najbolji nastup, jer su to zaslužili! Zahvalni smo našim fanovima i vjerujem da ćemo se uskoro vidjeti ponovno’, poručio je Nucci za Extra FM.

Gazda Paja je nakon nastupa odmah krenuo za Beograd, jer mu je supruga trudna i treba roditi svaki tren.

‘Split je top, mislim da smo ‘iskidali’ binu’, dodao je Popov, a Henny je otkrio kako ne pamti kada su se ovako dobro proveli, iako često nastupaju, te otkrio kako u Dalmaciju osim na nastupe, planira dolaziti i na godišnji odmor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)