Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:44 pm

Senzacionalan preokret Zrinjskog, dva gola bivšeg igrača Hajduka!

Piše D. L.

U prvoj utakmici grupne faze Konferencijske lige Zrinjski je na svom terenu slavio protiv AZ Alkmaara 4:3.

U prvom poluvremenu gosti iz Nizozemske bolju igru okrunili su velikom prednošću. Prvo je u 10. minuti pogodio MyronVan Brederobe, zatim u 33. Sven Mijnans, a minutu prije kraja prvog dijela i Dani de Wit

Drugo poluvrijeme donijelo je potpuno drugačiju sliku na terenu. Prvi pogodak za domaćine postigao je Zvonimir Kožulj u 48. minuti. Josip Ćorluka smanjio je gostujuću prednost u 68. minuti, a samo tri minute kasnije izjednačenje je domaćinima donio Aldin Hrvanović. Za potpuni preokret u 81. minuti ponovno je poentirao Zvonimir Kožulj. 

Od bivših hajdukovaca danas su za Zrinjski nastupili Mario Tičinović (do 70.), Andrija Balić (do 46.), Stipe Radić (svih 90), Zvonimir Kožulj (od 46.), Tomislav Kiš (od 63.) i Filip Bradarić (od 81.). 

Zrinjski je tako u svojoj povijesnoj prvoj utakmici grupne faze nekog europskog natjecanja upisao pobjedu nakon što su gubili s tri gola razlike. 

U sljedećem kolu Zrinjski putuje na Otok gdje ih dočekuje Aston Villa, dok AZ Alkmaar ugošćuje Legiju iz Varšave.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)