Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:28 pm

Digital speed networking uskoro u Splitu, besplatne karte raspoložive do nedjelje

Piše A. A.

U utorak, 26. rujna 2023., od 18 do 20 sati u scaleup Officeu Split, na adresi Poljička cesta 39, održat će se drugo izdanje ‘Digital speed networkinga’. 

Prvo izdanje speed networkinga u srpnju privuklo je pozornost i entuzijazam mnogih, no naglasak je ovog puta stavljen na digitalni svijet. Predavači i teme su: Dragan Rapić – ‘E-commerce’, Denis Kulušić – ‘NFT i IT Law’, Dominik Metličić – ‘E-mail marketing’ – te Dino Tomić – ‘Social Media Lounge: Pronalazak, prodaja, dugotrajnost’.

‘Požurite i iskoristite ovu ekskluzivnu priliku! Samo do nedjelje, 24. rujna, imate mogućnost osvojiti besplatne karte za nadolazeći ‘Digital speed networking.’ Prijavite se odmah putem poveznice i osigurajte ih. 

Neka vaša prilika za proširenje mreže, razmjenu ideja i potencijalno stvaranje poslovnih veza ne prođe nezapaženo’, poručuju organizatori. 

Speed networking koncept je brzog upoznavanja i razmjene poslovnih kontakata, gdje sudionici imaju ograničeno vrijeme za razgovor s drugim sudionicima i predavačima. Ovaj učinkovit pristup omogućava sudionicima da upoznaju mnogo ljudi u kratkom vremenskom razdoblju, razmijene informacije o sebi i poslovnim interesima te potencijalno stvore korisne poslovne veze.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)