Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:32 am

VUCO IZ VENEZUELE: Imam hit s kojim ću ‘zatresti’ Arenu na svome zadnjem koncertu u Hrvatskoj

Piše P. I.

Nakon gotovo deset godina neobjavljivanja, popularni glazbenik Siniša Vuco, stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, ima novu pjesmu – ‘Nije lako’, koja je premijeru doživjela na valovima Happy FM-a.

‘Zabavna glazba s elementima rocka, stil s kojim sam počeo profesionalnu karijeru početkom 90-ih. Pjesmu je napisala i uglazbila Alka Vuica, posvetila ju je i sebi i meni, jer pravim umjetnicima uistinu ‘Nije lako’, kao naravno ni običnim ljudima… Mnogi će se prepoznati u ovoj pjesmi koja govori o današnjoj surovoj realnosti. To je moj prepoznatljiv stil glazbe i pjevanja, zato sam je i uzeo od Alke još prije skoro 10 godina. Ne znam gdje je i kada pjesma nastala, mislim da ni Alka više ne zna’, rekao je Vuco za Happy FM.

Uživa u mirnom životu u Venezueli gdje žive najljepše žene na svijetu – hvali se Vuco koji janjetinu na Karibima još nije pronašao. Trenutno preuređuje stan, koji se nalazi na 13. katu do kojeg kako kaže i pjesma ‘Nije lako’ nositi namještaj.

‘Super mi je ovdje, nitko me ne zna, šetam opušteno… Možda čak snimim neke kadrove za video spot tu na Karibima, jer pjesma govori o čovjeku koji je imao dva života… Ja uistinu živim dva života: jedan opušteni i mirni, onako po starinski ovdje u Južnoj Americi, kakav su živjeli naši ljudi prije 30-ak godina u Dalmaciji i drugi rastrgani, nervozni i stresni u Europi, u Hrvatskoj’, dodao je.

U domovinu, otkrio je, u budućnosti planira dolaziti samo turistički i to najviše radi unučice.

‘U jedanaestom mjesecu idem na Aljasku na nekoliko tjedana. Zatim ću doći odraditi svoj zadnji, veliki oproštajni koncert u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Areni na Happy FEST-u, koji se održava 20. 12. Izvest ću svoje najveće hitove – ‘Rajske kočije’, ‘Crna ženo’, ‘Tražena si roba u gradu’, ‘Sanja’, ‘Nedjelja’, ‘Molim te, vrati se’, ‘Nek’ sam pijan’, ‘Siromasi’, ‘Podigla me iz pepela’… ali Arena će se naravno zatresti i s novom pjesmom’, rekao je Vuco.

Osim Vuce, za spektakularnu zabavu na Happy FEST-u pobrinut će se još domaćih izvođača, Minea, Ivana Banfić, Ella, grupa Vigor i Miroslav Škoro.

Nakon spektakla u zagrebačkoj Areni Vuco se vraća u svoj novi dom – Južnu Ameriku.

‘Vjerojatno ću živjeti na relaciji Venezuela-Aljaska. U Hrvatskoj više neću nastupati! Hvala mojoj publici svih generacija na nevjerojatnoj podršci u ovih 30-ak godina! Mnoštvo zlatnih ploča koje sam dobio za tiraže, za prodaju mojih albuma, zahvaljujem upravo publici koja ih je kupovala, najveće hvala svima vama koji ste pohodili oko 2000 mojih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu. Oprostit ćemo se snažno, sa stilom, beskompromisno… baš kako sam i djelovao na glazbenoj sceni svih tih godina. Živili, slušajte me na Happy FM-u i ne zaboravite moj životni moto, najdraži stih koji sam napisao i u koji stane cijeli moj život – volim piti i ljubiti’, zaključio je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)