Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:12 pm

Rock&Off turneja završava u Makarskoj i Koprivnici, ulaz na koncerte besplatan

Piše A. A.

Nakon nastupa Djece! i Miach u Zadru te Tidal Pullovaca u Kninu, Rock&Off turneja doći će svom kraju u Makarskoj nastupom Djece! i u Koprivnici nastupom Miach.

U petak, 22. rujna, u Makarskoj očekuje nas prvo izdanje festivala ‘Modro i Zeleno’ i dodjela glazbene nagrade u organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića. Djeca! će dijeliti binu s Ki Klopom, Hiljsonom Mandelom i Vojkom V. Ulaz na koncert koji počinje u 20 sati besplatan je. Dodatne informacije dostupne su na poveznici

Zadnji koncert Rock&Off turneje na rasporedu je 23. rujna. Miach će nastupiti u koprivničkom Funku, uz Ivana Grobenskog kao glazbenu podršku.

Treća Rock&Off turneja na pozornice manjih gradova diljem Hrvatske koji njeguju rock&off kulturu dovela je glazbenike koji su bili nominirani u kategoriji Veliki prasak godine na ovogodišnjem Rock&Offu. Djeca!, Miach i Tidal Pull ove su godine nastupili u Delnicama, Opatiji, Zadru, Kninu, Varaždinu, Makarskoj i Koprivnici od kraja srpnja do kraja rujna ove godine.

Rock&Off platforma posljednjih se godina pokazala kao pun pogodak što se nezavisne glazbene scene tiče. Turneja je njezin važan dio koji omogućava mladim glazbenicima da svoju glazbu predstave u gradovima u kojima još za to ne bi imali prilike.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)