Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:27 pm

NEPLANIRANO PLAVA Glumica šokirana: ‘Rekla sam joj da mi ostavi ljetne pramenove od sunca’

Piše A.P.

Lana Gojak Bajt, glumica koju mnogi pamte po ulozi Nine Brlek u seriji ‘Ne daj se, Nina’, na svom Instagram profilu otkrila je kako je neplanirano postala plavuša. Dojučerašnja brineta otišla je u frizerski salon, ali nije planirala veliku promjenu.

‘Znači, ja sam u šoku, šoku. Rekla sam joj da mi ostavi ljetne pramenove od sunca. Ja sam plavuša’, objavila je Lana na Instagram priči.

Potom je dodala kako se najbolje stvari događaju neplaniramo te kako će o novoj imidž promjeni razmisliti sedam dana. Čak je i pitala pratitelje što misle li treba li ostati plava ili se vratiti u smeđe. 

Mnogi su glumici kazali kako joj super stoji nova nijansa. ‘Savršenstvo’, ‘predivna’, ‘super ti stoji’, samo su neki od komentara koje je dobila Lana.

Inače, nedavno je pokrenula podcast ‘Mame kod Lane’, a dvogodišnja kćerkica Pina zaslužna je što se mama bacila u novi poslovni pravac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)