Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:06 pm

Manje od dva tjedna do spektakularne splitske utrke!

Piše P. I.

Uzbudljivi trenuci bliže se brzinom svjetlosti! Za manje od dva tjedna, točnije 30. rujna 2023., Split će ponovno zablistati u neonskim bojama na sedmom izdanju popularne utrke Konzum Glow Run Split. Organizatori utrke pozivaju sve ljubitelje trčanja i svjetlosnog spektakla da se prijave i budu dio nezaboravne utrke. Početak je u 19.30 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na internetskim stranicama runcroatia.hr i utrka.com.

Ovogodišnju Konzum Glow Run Split utrku svojim će prisustvom uveličati svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 kilometara, Nikolina Šustić-Stanković. Rođena je u Splitu, a njezina impresivna sportska postignuća i rekordi te strast prema trčanju i nevjerojatna predanost inspiracija su svima.

‘Nema boljeg načina da se strast prema trčanju proslavi i podrži zdrav životni stil od sudjelovanja na Konzum Glow Run Split utrci. Oduševljena sam što ću biti dio ove posebne utrke u mom rodnom Splitu, gdje ćemo stvoriti zajedničke uspomene uz nevjerojatan ambijent za trkače i gledatelje. Pozivam sve da se priključe ovoj čarobnoj noći trčanja i svjetlosnih efekata – dođite, trčite ili bodrite; vidimo se na startnoj liniji!’, rekla je Nikolina Šustić-Stanković, svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 kilometara.

‘Naša strast leži u promicanju Splita kao grada posvećenog sportu i zdravom načinu života, a ovom utrkom želimo podijeliti prekrasne prizore šarmantne Rive i odvažnih sudionika s publikom širom svijeta. Konzum Glow Run Split pravi je vizualni spektakl koji se odvija u večernjim satima i omogućuje svim trkačima da zablistaju u neon bojama. Utrka označava početak jesenske trkačke sezone, a mi smo ponosni što je Konzum i ove godine naš partner te se radujemo druženju na stazi sa svjetskom prvakinjom u ultramaratonu na 100 kilometara, Nikolinom Šustić-Stanković. Sve je spremno za Konzum Glow Run Split, vidimo se!’, izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

Ova posebna utrka osigurava sudionicima digitalno mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke, svjetleće majice i narukvice te pehare i medalje za najuspješnije trkače, dok će se nakon utrke svi sudionici i posjetitelji imati priliku družiti na After Run Partyju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)