Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:33 pm

FOTOGALERIJA Promocija knjige i izložba povodom 101. godine turizma u Podgori

Piše P. I.

Na zadnji dan ljeta, u petak, će se u Podgori održati promocija knjige Vedrane Vele Puharić ‘101 priča o Podgori’ kao i repriza izložbe ‘101. godina turizma u Podgori’.

Izložba će biti otvorena od 19.00 sati. 

‘Pozivamo sve zaljubljenike u Dalmaciju i Podgoru, lokalno stanovništvo i turiste da nam se pridruže na ovom događaju. Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali i ispričali 101 priču o Podgori. Cijele generacije gledale su animirani klasik ‘101 dalmatinac’, inspirirani tim brojem, ali i zaključkom da se tako možemo u potpunosti osvrnuti na prošlih sto željeli smo istaknuti da se priča tu ne zaustavlja već nastavlja s tim memorijalnim brojem, obilježavanjem 101. godine organiziranog turizma u našem mjest’, poručuju iz TZ Podgora.

Zahvalili su se svima koji su dali na korištenje bogati fotografski arhiv objavljen u monografiji, zahvaljujući kojem su uz priče, uspomene i povijesne činjenice uspjeli oživjeti nekadašnje trenutke s tih izblijedjelih fotografija, brošura i ostalih memorabilija.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na otvorenju izložbe na prvi dan ljeta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)