Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:18 pm

FOTOGALERIJA Gusarice iz Metkovića najbolje na Maratonu lađa na Bosutu

Piše P. I.

Udruga Vinkovački lađari organizirala je već tradicionalni Maraton lađa na Bosutu koji ej održao 16. rujna. povodom 58. Vinkovačkih jeseni.

Udruga Gusarice iz Metkovića predstavljala je svoj grad na ovogodišnjem Maratonu lađa u Vinkovcima.

Utrke lađa bile su natjecateljskog karaktera, ali su rezultati bili u drugom planu. U ženskoj konkurenciji prve do cilja stigle Gusarice iz Metkovića, ispred drugoplasirane ekipe iz Baćine. Gusarice i ekipa Baćine proglašene su pobjednicima ženske utrke.

‘Čestitke svim lađaricama i lađarima na postignutim rezultatima. Hvala organizatoru. Hvala Stjepanu Sertiću na gostoprimstvu. Nije bitno tko je na kojem mjestu završio, bitno je da smo se okupili, povezali Bosut i Neretvu’, poručuju Gusarice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)