Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:32 pm

Alistair Overeem posjetio taekwondo klub Marjan i najavio da u Split dovodi Tysona i Holyfielda

Piše P. I.

Prilikom posljednjeg dolaska u Split Alistair Overeem boravio je u taekwondo klubu Marjan gdje je iskoristio priliku za oporavak krioterapijom u hladnoj kadi. Tom prigodom bio je impresioniran dvoranom na Lokvama gdje treniraju članovi kluba.

– Oduševljen sam dvoranom i teretanom taekwondo kluba Marjan i moram priznati da nisam još vidio da jedan taekwondo klub ima ovakve vrhunske uvjete. Iskoristio sam i sam priliku za kupanje u ledenoj kadi jer je svim sportašima ovakav oporavak u ledu prijeko potreban. Ovakvim uvjetima postavili ste Split na svjetsku kartu i sigurno mogu reći da ste sportska prijestolnica Hrvatske – rekao je.

Split je grad sportaša i grad vrhunskih sportskih trenera dodao je Overeem koji nam je otkrio da sljedeće godine u suradnji s Hrvojem Znaorom u Split dovodi Mike Tysona i Evandera Holyfielda, ali da će više o tome objaviti naknadno.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)