Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:03 pm

UTRKA U SPLITU Marko Livaja, Zorica Kondža, Nives Ivanković i brojni poznati podržali Race for the cure

Piše A. A.

Svjetski poznata humanitarna utrka Race for the cure – Think Pink, koja se peti put za redom održava u Splitu, u nedjelju, 24. rujna, u 18 sati na Rivi, broji sve više i više prijavljenih sudionika. Riječ je o događaju kojim se daje podrška oboljelima od raka dojke, ali se i slavi život. Cilj je ove utrke/šetnje motivirati ljude na odlazak na preventive preglede jer rano otkrivanje maligne bolesti povećava šanse za izlječenje i omogućava lakše liječenje.

‘I meni je stalo’ moto je utrke kojoj se pridružuju i ambasadori i ambasadorice kao promotori ovog humanitarnog događaja na društvenim mrežama. Utrku su do sada podržali: Nives Ivanković, Zorica Kondža, Ecija Ojdanić, Danijela Martinović, Izabela Martinović, Marko Livaja, Ana Gruica Uglešić, Monika Sablić, Sonja Dvornik, prof. dr. Eduard Vrdoljak, Lana Pavić, Ksenija Romić, Ivo Perkušić, Bruno Šimleša, Ekološko društvo Picigin Bačvice, Disco magic band, Sara & Jappa te mnogi drugi.

Zbog svega toga iz Županijske lige protiv raka, organizatora Race for the cure za Hrvatsku, pozivaju vas da se  pridružite ovoj utrci za život, baš kao što će to učiniti i građani iz 28 zemalja Europe i 46 gradova, gdje je do sada prijavljeno više od 100.000 sudionika.

‘Napravite razliku i budite na pobjedničkoj strani života, budite  potpora onima kojima je to najpotrebnije, heroinama koje će usprkos bolesti trčati ili šetati na Race for the cureu – u ružičastim majicama, boji nade’, poručuju iz Županijske lige protiv raka Split.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)