Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:27 pm

Nakon novog poraza Hajduka reagirale su i kladionice, evo kakve su šanse ‘bijelih’ za osvajanje titule

Piše N.M.

Kada je Hajduk 26. kolovoza slavio u Varaždinu golom Leona Dajakua, ‘bijeli’ su imali osam bodova više (uz utakmicu više) u odnosu na Dinamo. 

Tada su šanse za osvajanje titule prema kladionicama bile podjednake. Koeficijent na Hajduk bio je 1.90, a isti je bio i na Dinamo.

Tri tjedna kasnije situacija se totalno promijenila. Hajduk je poražen od Istre i Gorice, dok je Dinamo svladao Osijek i Slaven Belupo. Razlika je sada samo dva boda (Dinamo i dalje ima utakmicu manje), a shodno tome ‘reagirale’ su i kladionice. 

Sada su ‘modri’ veliki favoriti za konačno slavlje. Koeficijent da će Dinamo biti prvak je 1.35, dok je na Hajduk kvota 4. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)