Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:57 pm

FOTOGALERIJA: Pogledajte tko je sve došao na splitsku premijeru filma o Toniju Kukoču

Piše A. A.

Nakon sarajevske upriličena je splitska premijera filma ‘The Magical Seven – Toni Kukoč’, autora Sabahudina Topalbećirevića. Mala dvorana na Gripama, kapaciteta od 1000 mjesta, ovom je prigodom bila dupkom puna. 

Ostvarenje posvećeno legendarnom splitskom, odnosno hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču privuklo je brojna poznata lica. Koga smo sve zatekli na Gripama, provjerite u priloženoj fotogaleriji. 

Inače, glavni je organizator splitske premijere KK Split uz Damira Karamana, a potporu je pružio Grad Split. Film traje sat i 40 minuta. 

Kukoč je ranije izrazio zadovoljstvo što će film prikazati upravo u njegovu gradu, i to na njegov rođendan. Žali samo zato što njegov otac nije živ jer bi, kazao je, njemu bilo najdraže pogledati ga. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)